Vrei să primești toate informațiile de care ai nevoie pentru a studia la noi? Lasă-ne adresa ta de e-mail aici:

Informații generale

luni - vineri, 8:00 - 16:30
+4-031 405 8728

Informații Admitere

Ai întrebări? Suntem aici să te ajutăm!
Admitere Licență
Admitere Masterat

Secretariate Facultăți

Program de lucru cu studenții (online, via email): luni – vineri, 9:00 – 16:00

Program de lucru cu studenții (față în față):
– Luni – între orele 13:00 – 15:00;
– Marti – între orele 13:00 – 15:00; |  16:00 – 18:00;
– Miercuri – între orele 13:00 – 15:00;
– Joi – între orele 13:00 – 15:00; |  16:00 – 18:00;

Vă rugăm să comunicați cu secretariatele facultăților via email, folosind adresa instituțională @student.rau.ro. Datele de contact ale secretariatelor se regăsesc mai jos, grupate pe Facultăți.

Locație: Campus URA, corp C, etaj 1, birou 103

Telefon: +4-031 405 8728

Email: [email protected]

Locație: Campus URA, corp C, etaj 2, birou 203

Telefon: +4-031 405 8728

Email: [email protected]

Locație: Campus URA, corp C, etaj 3, birou 324

Telefon: +4-031 405 8728

Email: [email protected]

Locație: Campus URA, corp C, etaj 3, birou 324

Telefon: +4-031 405 8728

Email: [email protected]

Locație: Campus URA, corp C, etaj 5, birou 503

Telefon: +4-031 405 8728

Email: [email protected]

Locație: Campus URA, corp C, etaj 3, birou 303

Telefon: +4-031 405 8728

Email: [email protected]

Locație: Campus URA, corp C, etaj 4, birou 403

Telefon: +4-031 405 8728

Email: [email protected]

Serviciul Financiar-Contabilitate

Program de lucru cu studenții (online, via email): luni – vineri, 9:00 – 16:00

Program de lucru cu studenții (față în față): luni – joi, 13:00 – 17:00

Email: [email protected]

Departamentul de Comunicare și Relații Publice

FAQ

Ne bucurăm că vrei să faci parte din familia URA. 🙂

Ca să-ți fie cât mai ușor, am adunat cele mai frecvente întrebări cu privire la Admitere aici (licență) și aici (masterat).

Toate informațiile legate de Admiterea la programele noastre de licență și masterat sunt disponibile în secțiunea ”Studiază la noi” din meniul principal.

Tot acolo găsești și informații legate de Facultățile care organizează aceste programe, precum și despre facilitățile și oportunitățile pe care ți le oferim în Campus.

 

În calitate de student URA beneficiezi de numeroase facilități care-ți vor oferi o experiență de student exact așa cum vrei tu și care te vor ajuta să te dezvolți personal și profesional, de exemplu numeroase evenimente, cursuri cu profesori internaționali și training-uri cu reprezentanții companiilor de top și oameni importanți de business, toate în contextul unei relații călduroase, apropiate, dintre studenți și profesori.

Descoperă-le, AICI și aruncă o privire peste Ghidul Bobocului URA.

Orarul și programarea Examenelor sunt disponibile în secțiunea ”Student URA” din meniul principal, fie la ”Student la licență”, fie la ”Student la masterat”, în funcție de programul de studii pe care îl urmezi.

Tot aici găsești și Structura Anului Universitar, Regulamentul Studentului URA, Regulamentul de Burse, precum și informații legate de Practica de specialitate inclusă în planul de învățământ și examenul de definitivare a studiilor (Examenul de Licență / Disertație).

Dacă ai nelămuriri cu privire la Orar, examene, practică, examenul de licență / disertație, te rugăm să te adresezi Secretariatului facultății tale. Informațiile cu privire la programul de lucru al Secretariatelor și datele de contact (telefon și email) le găsești pe această pagină, la secțiunea ”Secretariate facultăți”.

Carnetul de student și legitimația de transport se eliberează de la Secretariatul facultății la care studiezi, după începerea primului an de studii (licență / masterat) și se avizează (ștampilează) la începutul fiecărui nou an universitar.

O adeverință de student, de ex. pentru medicul de familie, se obține tot de la Secretariatul facultății.

Informațiile cu privire la programul de lucru cu studenții al Secretariatelor se găsesc pe această pagină, la secțiunea ”Secretariate facultăți”.

Da, taxa de studii aferentă unui an universitar, fie integral cu 10% reducere, fie în tranșe, se poate achita online, la termenele stabilite în contractul de studii.

Plata se poate face: fie (1) prin intermediul contului de student de pe platforma http://paginamea.rau.ro (secțiunea Taxe), fie (2) direct din aplicația ta bancară online, în contul facultății la care studiezi.

La fel se pot achita și alte taxe pentru serviciile prestate (restanțe, credite, etc.).

Detalii complete cu privire la Taxe sunt disponibile AICI.

În cel mult câteva zile, suma achitată va fi transferată în contul facultății, în funcție de rapoartele care se stabilesc între banca ta și banca noastră. Poți verifica faptul că nu mai ai sume restante în contului de student de pe http://paginamea.rau.ro.

În situația în care la mai bine de o săptămână de la data plății, acestea tot apar pe platforma online, poți cere informații legate de situația plăților tale, via email AICI.

Din momentul în care ai susținut și promovat Examenul de Licență / Disertație, sunt necesare minim 9 luni până la obținerea ei, timp în care informațiile legate de situația ta școlară ajung la Ministerul Educației, se verifică, se obține Aprobarea în vederea creării și eliberării diplomei și se realizează efectiv diploma.

Până la eliberarea diplomei, de la Secretariatul facultății tale, se obține o Adeverință ce ține locul diplomei. Această adeverință se eliberează personal, în original, o singură dată. Informațiile cu privire la programul de lucru cu studenții al Secretariatelor se găsesc pe această pagină, la secțiunea ”Secretariate facultăți”.

Diploma de Licență / Master se eliberează de la Biroul de Acte Studii, personal, gratuit, alături de Suplimentul la Diploma de Licență / Master, dacă nu se depășesc 4 ani de la data susținerii și promovării Examenului de Licență / Disertație. Pe parcurs, poți verifica dacă diplomele aferente programului tău de studii sunt deja disponibile, pe pagina Biroului de Acte Studii. Click AICI.

ADRESĂ
Universitatea Româno-Americană

Bd. Expoziției, Nr.1B,
Sector 1, cod 012101
București - România

Bază Sportivă - RAU Sport Center

Adresă: Șos. Străulești 4-6,
Sector 1, Bucureşti
Telefon rezervări terenuri: 0314.313.675 / 0733.041.401