Cât de important este să te înscrii la un masterat?

Contrar opiniei populare, un Program de Masterat are o utilitate definitorie în evoluţia educaţională a fiecărui individ şi poate fi privit ca o veritabilă rampă de lansare în cariera dorită. Chiar dacă ai încheiat studiile de licenţă în alt domeniu, important este să ştii ce vrei să faci în continuare, pentru că un masterat îţi va completa cunoştinţele şi va reuși să valideze, în faţa potenţialilor angajatori, pregătirea ta în acel domeniu.

 

La Universitatea Româno–Americană ştim că procesul de educaţie nu se termină niciodată, motiv pentru care am dezvoltat programe de masterat, care vin ca o completare firească a bagajului de cunoştinţe deja existent şi care îți vor deschide drumul către cariera la care ai visat, pașii tăi fiind îndrumați în acest demers de oamenii potriviți, care cred în tine şi te ajută.

Universitatea Româno-Americană în cifre

Cămin și campus

Dispunem de toate elementele esenţiale pentru un campus și cămin modern, care îţi vor asigura tot ceea ce ai nevoie pentru dezvoltarea ta profesională.

Student corner
Restaurant-cantină
Agenție bancară
Cămin propriu cu peste 400 de locuri
MICROSOFT Innovation Center
Centru Fitness

Profesori

Profesorii noștri – români sau internaționali – sunt cei care, după admitere, te vor inspira, vor crede în visul tău și te vor sprijini să îl poți trasforma în realitate.

Comunitate

Viaţa socială joacă un rol esenţial în viaţa oricui, motiv pentru care la Universitatea Româno–Americană te vei alătura unei comunităţi în rândurile căreia îți vei găsi prieteni pentru tot restul vieții și, de ce nu, viitori parteneri de business.

Oportunități

Colaborăm cu cele mai mari corporații și cele mai relevante instituții publice pentru ca angajarea studenților noștri să devină o realitate, de multe ori, chiar din timpul facultății, iar pentru cei cu spirit antreprenorial creăm premisele pentru ca ei să-și poată împlini visul și să își întemeieze propria afacere.

Ai întrebări? Suntem aici pentru tine!

Pentru informații legate de Admitere SCRIE-NE pe:

Contactează-ne pe Facebook

Contact

ADRESĂ UNIVERSITATEA ROMÂNO-AMERICANĂ
Bd. Expoziției, Nr. 1B, Sector 1, cod 012101
București – România

PERIOADĂ ÎNSCRIERI MASTERAT

Înscrieri on-line (inscriere.rau.ro): 21 iunie – 21 iulie 2021

Înscrieri în campus – doar în situații excepționale: 1 – 22 iulie 2021

luni-vineri, 8:00 – 18:00

sâmbătă-duminică, 9:00 – 14:00