Alumni Network

Bine ați venit pe pagina RAU Alumni Network, locul unde absolvenții Universității Româno-Americane se pot conecta, colabora și să își dezvolte cariera într-o comunitate dinamică și inovatoare. Suntem mândri să fim parte dintr-o comunitate puternică și implicată, care împărtășește valorile educaționale ale învățământului superior american și bogatele tradiții ale învățământului românesc. Vă invităm să explorați resursele noastre, să vă implicați și să contribuiți la dezvoltarea și îmbunătățirea RAU Alumni Network. Mulțumim că sunteți alături de noi!

Misiune
Misiunea este aceea de a implica absolvenții și studenții URA într-un parteneriat reciproc avantajos. Un parteneriat care generază conexiuni semnificative în ideea de a uni, reuni și de a dezvolta comunitatea U.R.A.

Prezentare succintă a RAU Alumni Network și a scopului său
În cuvintele domnului prof. univ. dr. Ion Smedescu, universitatea a fost înființată cu scopul de a promova valorile educaționale ale învățământului superior american, urmărind modelul general de comportament al societății americane, bazat pe organizarea eficientă a activității, simțul perseverent al datoriei, cultivarea sentimentului muncii, respectul de sine și față de ceilalți, spiritul onest al competiției întreținut de-a lungul întregii vieți, întrecerea cu toți ceilalți și, nu în ultimul rând, cu sine însuși. Astfel, de-a lungul timpului, universitatea și-a format o comunitate puternică de absolvenți care împărtășesc aceste valori și care pot fi implicați în cadrul RAU Alumni Network pentru a sprijini dezvoltarea și promovarea acestor valori în continuare.

În prezent, Universitatea Româno-Americană cosntruiește o comunitate puternică de peste 48.000 de absolvenți care activează în diverse domenii, atât în România, cât și în străinătate. RAU Alumni Network vine în spirjinul acestei comunități, oferind o rețea puternică de absolvenți și o platformă digitală care să le permită să comunice și să colaboreze într-un mod mai eficient. În acest fel, absolvenții Universității Româno-Americane vor putea să-și împărtășească experiențele și cunoștințele, să-și construiască relații profesionale și să-și dezvolte cariera.

RAU Alumni Network va organiza evenimente și programe de dezvoltare personală și profesională, oferind oportunități pentru networking și schimb de idei. De asemenea, va oferi acces la resurse și informații valoroase, cum ar fi oportunități de carieră, mentorat, informații despre industrie și alte surse de învățare continuă.

În final, RAU Alumni Network va consolida legăturile dintre absolvenți, prin Universitatea Româno-Americană, creând o comunitate puternică și activă care va promova valorile și tradițiile educaționale ale universității și va contribui la dezvoltarea și prosperitatea societății românești.

Beneficiile membrilor RAU Alumni Network

RAU Alumni Network oferă oportunități de networking pentru a vă conecta cu colegi, absolvenți din diverse industrii și domenii precum și cu profesori și studenți. Prin intermediul evenimentelor, platformelor online și a programelor de mentorat, puteți să vă extindeți rețeaua de contacte și să explorați noi oportunități profesionale și personale. De asemenea, prin intermediul rețelei noastre, puteți avea acces la resurse și informații valabile despre diverse industrii și domenii, precum și la informații despre evenimente și proiecte relevante pentru cariera dvs.

RAU Alumni Network oferă acces exclusiv la resurse și informații relevante pentru cariera și dezvoltarea profesională. Acestea includ actualizări privind oportunități de angajare, burse și programe de formare continuă, precum și informații despre evenimente și proiecte organizate de rețeaua noastră.

RAU Alumni Network oferă oportunități de bursă și mentorat pentru studenți, pentru a-i ajuta să-și îndeplinească obiectivele academice și profesionale. Astfel, absolvenții RAU au posibilitatea de a contribui la formarea viitoarei generații de profesioniști, oferindu-le sprijinul și experiența necesare în acest proces.

În cadrul RAU Alumni Network, membrii beneficiază de o serie de oportunități de dezvoltare profesională, cum ar fi:

  • Acces la evenimente și conferințe în domeniile de interes
  • Posibilitatea de a participa la programe de training și cursuri de specializare în diverse domenii
  • Mentorat și coaching din partea unor experți din industrie
  • Oportunități de voluntariat și implicare în proiecte și inițiative profesionale
  • Acces la platforme online de dezvoltare a abilităților și competențelor profesionale
  • Toate acestea își propun să ajute membrii RAU Alumni Network să-și dezvolte cariera și să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în domeniul lor de activitate.
  • Evenimente de networking: RAU Alumni Network organizează periodic evenimente dedicate exclusiv membrilor săi, oferindu-le oportunități unice de a se conecta cu alți absolvenți, precum și cu potențiali angajatori și parteneri de afaceri.
  • Proiecte comunitare: RAU Alumni Network este implicat într-o serie de proiecte comunitare, atât la nivel local, cât și la nivel național și internațional. Aceste proiecte includ proiecte de voluntariat, campanii de strângere de fonduri și alte inițiative care au impact pozitiv asupra comunității.

Evenimente

RAU Alumni Network oferă absolvenților săi ocazia de a se reîntâlni și de a-și celebra aniversarea de absolvire printr-o serie de reuniuni și întâlniri organizate în mod regulat. Aceste evenimente oferă o oportunitate unică de a vă reînnoi legăturile și de a vă reîntâlni cu colegii de clasă, de a face noi conexiuni și de a vă consolida rețeaua de contacte profesionale. Fie că este vorba despre o reuniune informala, o iesire la un restaurant sau un eveniment exclusivist, reuniunile RAU Alumni sunt întotdeauna un mod excelent de a vă întâlni cu foștii colegi de clasă și de a vă aminti de vremurile frumoase petrecute la Universitatea Româno-Americană.

Oportunități de a participa la conferințe și seminarii organizate de RAU Alumni Network pentru a dezvolta abilități și cunoștințe profesionale. Aceste evenimente oferă acces la experți din diverse domenii, discuții interactive și schimburi de idei pentru a promova dezvoltarea profesională și a încuraja colaborarea între membrii rețelei

RAU Alumni Network oferă o gamă largă de oportunități de networking, inclusiv evenimente exclusiviste, proiecte comunitare și întâlniri anuale pentru a celebra aniversarea de absolvire. De asemenea, membrii noștri au acces la resurse și informații exclusive, precum burse și programe de mentorat pentru studenți, precum și oportunități de dezvoltare profesională prin conferințe și seminarii. Ne străduim să creăm un mediu de sprijin pentru dezvoltarea personală și profesională a membrilor noștri prin evenimente de networking pentru a face noi conexiuni și a reîntâlni colegi de clasă.

RAU Alumni Network oferă acces la informații exclusive despre evenimente trecute și viitoare, oferind astfel oportunitatea de a fi la curent cu activitățile și inițiativele comunității de absolvenți. De la reuniuni anuale, la evenimente de carieră și proiecte comunitare, veți fi la curent cu toate activitățile noastre. De asemenea, veți avea acces la fotografii și videoclipuri de la evenimente anterioare pentru a vă reaminti amintiri dragi.

Proiecte

Hub-uri profesionale și de afaceri pentru a sprijini dezvoltarea carierei și a afacerilor

RAU Alumni Network oferă hub-uri profesionale și de afaceri pentru a sprijini dezvoltarea carierei și a afacerilor membrilor săi. Aceste hub-uri furnizează oportunități unice de networking și colaborare cu alți profesioniști și antreprenori din diferite domenii, oferind acces la resurse și expertiză relevantă, precum și la evenimente exclusiviste și proiecte comunitare. De asemenea, acestea oferă informații actualizate despre evoluțiile din domeniu și oportunități de dezvoltare profesională și afaceri, precum și conexiuni cu experți și lideri în domeniul respectiv.

Programe de mentorat pentru a ajuta studenții să se dezvolte și să-și atingă obiectivele

RAU Alumni Network oferă programe de mentorat care ajută studenții să-și dezvolte cariera și să-și atingă obiectivele profesionale prin îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților lor. Mentorii sunt absolvenți de succes și profesioniști experimentați care împărtășesc cunoștințele lor, oferă sfaturi și sprijină dezvoltarea personală și profesională a studenților. Programul de mentorat RAU Alumni Network este o oportunitate excelentă pentru studenți să se conecteze cu alumni și să primească îndrumare și sprijin în cariera lor.

Proiecte comunitare pentru a contribui la societate și a face o diferență pozitivă în comunitate

Beneficiul de a fi membru al RAU Alumni Network include și participarea la proiecte comunitare care să sprijine dezvoltarea societății și să aducă o contribuție pozitivă în comunitate. Aceste proiecte pot fi organizate de către asociație sau pot fi proiecte în parteneriat cu alte organizații non-guvernamentale sau companii care împărtășesc valorile noastre. Prin participarea la aceste proiecte, membrii pot să-și utilizeze abilitățile și experiența pentru a face o diferență în viața altor oameni și în societate în general.

Contact

Informații de contact pentru a intra în legătură cu RAU Alumni Network:

Donații și Sponsorizări

Dragi alumni,

Suntem încântați să vă anunțăm că RAU Alumni Network continuă să crească și să ofere o varietate de beneficii și oportunități pentru membrii noștri. Însă pentru a ne ajuta să continuăm această dezvoltare și să oferim și mai multe beneficii în viitor, suntem recunoscători pentru orice donație sau sponsorizare pe care ați putea să ne-o oferiți.

Toate donațiile și sponsorizările vor fi utilizate pentru sprijinirea activităților noastre, cum ar fi organizarea de evenimente, oferirea de burse și programe de mentorat pentru studenți, dezvoltarea hub-urilor profesionale și de afaceri și multe altele. În plus, donatorii vor fi recunoscuți pentru sprijinul lor și vor primi beneficii speciale, cum ar fi acces exclusiv la anumite evenimente și programe sau recunoașterea publică pentru contribuția lor.

Dacă sunteți interesați să faceți o donație sau să deveniți sponsor al RAU Alumni Network, vă rugăm să accesați pagina noastră de donații și sponsorizări și să urmați procedura specificată acolo. Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru contribuția la dezvoltarea continuă a RAU Alumni Network!

 

Cu sinceritate,

Echipa RAU Alumni Network